Californicars

Auktoriserad bilhandlare – 4 trygga firmor

Att handla en ny bil hos en auktoriserad bilhandlare är smidigt. Bilhandlaren tar hand om allt runt omkring köpet och har dessutom stor kunskap om bilmärket i fråga. De flesta auktoriserade återförsäljare har ett helhetsupplägg med försäljning, service, reservdelar och andra tjänster som underlättar för kunden.

2 auktoriserade bilhandlare i Sverige

Att handla av en auktoriserad bilhandlare säkerställer ett tryggt köp och avtal. Nedan listas auktoriserade bilhandlare runt om i landet. Personalen är experter på bilmärkena de representerar.

Flexilease (Många bilmärken för leasing)

På senare år har det blivit allt vanligare att leasa företagsbil. Flexilease.se har företagsleasing för Mini Cooper, BMW, Land Rover, Mercedes.. Ja, listan kan göras lång. Dessa populära biltillverkare har modeller för alla behov. Att leasa tjänstebil är förmånligt. Välj vilken typ av bil du vill leasa bland kategorierna Kombi, Kompakt, SUV, Stor och Mellan. Hos Flexilease finns det många valmöjligheter.

Fördelar med Flexilease

  • Många olika märken
  • Löptid efter dina behov
  • Både större och mindre modeller

Magnusson Bil (Mazda)

Magnusson Bil är en auktoriserad Mazda-återförsäljare i Göteborg. Här får du bra och ingående service både före och efter bilköpet. Det personliga bemötandet är ett utmärkande drag hos Magnussons där personalen gärna bidrar med sin expertkunskap till kunderna. Mazda har ökat i popularitet de senaste åren och du som köper en ny Mazda kan känna dig trygg. Mazda har nämligen Sveriges längsta garanti – upp till 10 år.

Fördelar med Magnusson Bil

  • Mazda-auktoriserade
  • Personligt engagemang
  • Alltid många bilar i lager

Vad innebär det att vara auktoriserad bilfirma?

En auktoriserad bilhandlare är ansluten till Motorbranschens Riksförbund (MRF). Ett krav för att vara med i det förbundet är att de följer Allmänna Reklamationsnämnden. Blir det en tvist mellan bilhandlaren och köparen garanterar MRF att köparen ska få den ersättning som ARN rekommenderar. Att handla hos en auktoriserad bilhandlare är därför tryggt och säkert.

En auktoriserad bilåterförsäljare måste upprätta ett korrekt köpekontrakt och ange en överensstämmande varudeklaration. Du som kund har därför ingen undersökningsplikt. Hos en auktoriserad bilhandlare är reklamationsrätten tre år. Det gäller fel som inte stod med i varudeklarationen. Att handla av en auktoriserad bilfirma är trygg och säkert.